PowerShell – MicrosoftTeams 2.3.1

Efter at Microsoft i februar pensionerede Skype for Business Connectoren og i marts udgav MicrosoftTeams Connectoren har der været diverse fejl og mangler. Det forsøgte, de at rette op på i version 2.3.0, men der var nogle børnesygdomme med blandt andet den indbyggede Windows-godkendelse og Set-CsUser. Det skulle nu være rettet i version 2.3.1.

Nye features og fejlrettelser:

Her er nogle af de vigtigste ændringer:

  • Microsoft fortæller at der er opdateringer til input-parametre og output formater for adskillige CMDlets. Blandt andet påvirkes Get-CsTeamsMeetingPolicy og GetCsTeamsMessagingPolicy. Dette synes harmløst, men kan påvirke diverse scripts, som har paramter-afhængigheder, som at output skal leveres i et bestemt format. Det anbefales derfor at teste scripts mod det nye modul.
  • Remote session management skal have fået et fix, der afhjælper et større forsinkelsesproblem (latency).
  • GA (Tilgængeligt for Alle) for CMDlets der kan styre Specialoprettet Group Policy tildeling. Således at man kan lave pakker eller sæt af policies der kan tildeles til grupper (Sikkerhedsgrupper, MS O365 grupper eller Distributionsgrupper. Dette kræver dog at man har Teams Advanced Communications licensen.

Skriv en kommentar